انتشار: ۲۳ خرداد ۱۳۹۹
2 دقیقه زمان مطالعه
بررسی وضعیت و کاربرد استیبل کوین های بازار
شبکه ی تحلیلی کوین متریکز (CoinMetrics)، در آخرین گزارش خود به بررسی وضعیت استیبل کوین ها پرداخت. طبق گزارش، بیشتر از ۸۰ درصد از ارزش کل بازار استیبل کوین های مطرح، تنها در اختیار ا حساب کاربری قرار دارد. آماری که در نوع خود جالب و همچنین می تواند خطراتی را برای وضعیت بازار به همراه داشته باشد. این استیبل کوین های مطرح شامل تتر (USDT)، بایننس يو اس دی (BUSD)، دلار هیوبی (HUSD) و دلار جمینی (GUSD) می باشد.
این روزها به دلیل شرایط خاصی که وضعیت اقتصادی دارد، استفاده از استیبل کوین ها به شدت افزایش یافت. استفاده هایی مانند بحث پرداخت های دورکاری تا مباحث مربوط به ذخیره سازی دارایی به وسیله ی استیبل کوین های مطرح و همچنین معاملات در بازار رمز ارز. اما هر استیبل کوین، کاربرد بیشتری در یک بخش به خصوص دارد و کوین متریکز در گزارش خود به این موضوع پرداخت.
گزارش کوین متریکز
طبق گزارش کوین متریکز، استیبل کوین پکسوس (PAX)، بیشترین کاربرد را در مباحث شبکه های پانزی و هرمی دارد. طبق آمار در حدود ۶۰ درصد از کل تراکنش های این استیبل کوین، مربوط به این طرح ها می باشد. تتر مبتنی بر ترون نیز به یکی از روش های اصلی کسب سود در بازار رمز ارز تبدیل و بسیاری از افراد از این استیبل کوین در پروژه های سرمایه گذاری و خرید سهام، استفاده می کنند. آخرین آمار نشان می دهد که ۹۰ درصد از تراکنش های تتر شبکه ی ترون، به هدف سرمایه گذاری انجام می شود.
استیبل کوین های USDC ، GUSD و TUSD، بیشترین کاربرد را در معاملات رمز ارز دارند. درواقع این استیبل کوین ها در صرافی ها برای استفاده در خرید و فروش، جایگاه ویژه ای دارند. تحلیل گران بر این باورند که استفاده از استیبل کوین ها در آینده فراگیری بیشتری پیدا خواهد کرد و به یکی از متدهای اصلی نقل و انتقالات تبدیل خواهد شد. البته باید به نقش شرایط بحرانی برای افزایش سرعت پذیرش عمومی این استیبل کوین ها اشاره کرد. طبق آمار، روند پذیرش بعد از بحران به وجود آمده به شدت افزایش و به نظر می رسد این روند ادامه دار باشد.
منبع: Cointelegraph





پست های اخیر





منتخب سردبیر



در رابطه با این مطلب بیشتر بخوانید:

کیف پول کاغذی ارز دیجیتال (Paper Wallet) نوعی کیف پول آفلاین یا Cold Wallet بهشمار…
تاریخ : ۲۸ فروردین ۱۴۰۴

در دنیای پرشتاب ارز دیجیتال، جایی که نوسانات قیمت به امری عادی تبدیل شده است،…
تاریخ : ۲۷ فروردین ۱۴۰۴

ارز فلوکی (Floki) یک میم کوین محبوب است که در سال ۲۰۲۱ با الهام از…
تاریخ : ۲۶ فروردین ۱۴۰۴

در فرآیند تحلیل و بهینهسازی استراتژیهای معاملاتی از طریق بک تست، داشتن دسترسی به یک…
تاریخ : ۲۵ فروردین ۱۴۰۴

برای ذخیرهسازی و مدیریت امن ارز دیجیتال TRX، استفاده از یک کیف پول ترون معتبر…
تاریخ : ۲۴ فروردین ۱۴۰۴

کپی تریدینگ یا معاملات رونویسی، یک روش نوین برای ورود هوشمندانه و کم ریسک تر…
تاریخ : ۲۳ فروردین ۱۴۰۴

وایت پیپر ترون (TRON White Paper) یک سند رسمی و جامع است که توسط تیم…
تاریخ : ۲۱ فروردین ۱۴۰۴

در دنیای پیچیده و بهسرعت در حال تحول اقتصاد جهانی، ارزهای ذخیره استراتژیک آمریکا همواره…
تاریخ : ۲۰ فروردین ۱۴۰۴
دیدگاه خود را بنویسید