امروز پنجشنبه ۱۴ فروردین ۱۴۰۴

منتظر صدای گرمتان هستیم :)

صرافی ارز دیجیتال  >  وبلاگ  >  قیمت استلار باز هم پیشروی خواهد داشت؟

انتشار: ۱۴ آبان ۱۴۰۲

3 دقیقه زمان مطالعه

قیمت استلار باز هم پیشروی خواهد داشت؟

ارز دیجیتال استلار یکی از ارزهای دیجیتال معروف بازار است که در رده بیست و سوم قرار دارد. این ارز دیجیتال به دلیل داشتن نرخ پایین یک دلار و قابلیت‌ها و ویژگی‌های مناسب توانسته نظر مشتریان زیادی را به خود جلب کند. هم اکنون این رمزارز رشد قیمتی خوبی دارد.

استلار لومن در حال تلاش برای حفظ محدوده قیمتی جدید 0.1100 دلاری است. این ارز دیجیتال توانسته از محدوده 0.1125 دلاری عبور کند که رشد خوبی در مقابل دلار آمریکا محسوب می‌شود. در صورتی که استلار بتواند مرز قیمتی حال حاضر را حفظ کند و همچنان بالای میانگین متحرک چهار ساعته معامله شود، یک خط روند صعودی کلیدی برای آن شکل خواهد گرفت که مرز حمایتی برای آن محدوده 0.1140 دلاری خواهد بود.  شما میتوانید در صرافی معتبر اکس نوین ارز دیجیتال استلار خرید کرده و به راحتی سرمایه گذاری کنید.

در صورتی که روند رشد قیمتی Stellar ادامه پیدا کند و این ارز دیجیتال حرکت واضحی را بالای مرز مقاومتی 0.1165 دلاری داشته باشد، احتمالا زمینه برای صعود بیشتر آن فراهم خواهد شد. به عبارتی می‌توان گفت در صورتی قیمت استلار شتاب صعودی پیدا خواهد کرد که از مرز 0.1165 دلاری عبور کند.

قیمت استلار باز هم پیشروی خواهد داشت؟

قیمت Stellar تا محدوده 0.1200 دلاری نیز پیش رفته اما هنوز نتوانسته به این محدوده قیمتی وارد شود. این ارز دیجیتال یک اصلاح نرخ داشته است. در حال حاضر محدوده حمایتی ارز دیجیتال مذکور حول و حوش 0.1101 دلاری قرار دارد.

نگاهی به تاریخچه ارز دیجیتال Stellar

ارز Stellar (XLM) یکی از ارزهای دیجیتال معتبر و معروف است. این ارز دیجیتال به منظور تسهیل انتقال پول و ارزهای دیجیتال به صورت سریع و ارزان توسط موسسان خود، جدیدترین جریان‌های پرداخت آنلاین و انتقال پول را ارائه می‌دهد. در زیر، به یک نگاه کلی به تاریخچه ارز Stellar می‌پردازیم

قیمت استلار باز هم پیشروی خواهد داشت؟

تأسیس Stellar  

ارز Stellar در سال 2014 توسط جدیدترین هم‌سازنده شبکه پرداخت موسسان Stripe  به نام جسکون مکالی و جویی یون در ایالات متحده آمریکا تأسیس شد. ایده اصلی Stellar این بود که یک سیستم پرداخت دیجیتال آنلاین بسازد که قابلیت انتقال هزینه‌های کمی را به دست کاربران ارائه دهد.

استفاده از تکنولوژی بلاکچین

 Stellar از تکنولوژی بلاکچین برای ثبت تراکنش‌ها و تصدیق انتقال ارزهای دیجیتال استفاده می‌کند. اما متفاوت از بلاکچین‌های معروف مانند بیت ‌کوین و اتریوم، Stellar از ساختاری به نام BFT consensus  استفاده می‌کند که از معاملات سریع‌تر و با کمترین هزینه‌ها نسبت به برخی دیگر ارزهای دیجیتال امکان می‌دهد.

تأسیس سازمان Stellar Development Foundation (SDF)

برای حمایت و توسعه ارز Stellar، سازمان Stellar Development Foundation در سال 2014 تأسیس شد. این سازمان یک موسسه غیرانتفاعی است که به منظور ترویج و پشتیبانی از استفاده از Stellar اقدام می‌کند و برنامه‌های مختلفی برای توسعه اکوسیستم Stellar را اجرا می‌کند.

مشارکت و همکاری با سازمان‌ها و شرکت‌های معتبر

 Stellar با شرکت‌ها و سازمان‌های معتبری همکاری می‌کند. به عنوان مثال، در سال 2018، Stellar با IBM همکاری کرد تا به سازمان‌ها امکان انتقال پول بین المللی را فراهم کند.

قیمت استلار باز هم پیشروی خواهد داشت؟

رشد و توسعه

 Stellar به مرور زمان به عنوان یک سیستم پرداخت معتبر و ارز دیجیتال به رشد و توسعه پیش می‌برد. تعداد ارزهای دیجیتالی که بر روی شبکه Stellar صادر شده‌اند (از جمله ارزهای دیجیتال با نام‌های انتخابی) افزایش یافته است و اکوسیستم آن به تدریج گسترش می‌یابد.

Stellar همچنان یکی از ارزهای دیجیتال محبوب برای انتقال پول و ارز دیجیتال با کمک تکنولوژی بلاکچین و برنامه‌های مالی جهانی باقی می‌ماند. اما به عنوان همیشه، مهم است که در مورد هر نوع سرمایه‌گذاری یا استفاده از ارزهای دیجیتال از ریسک‌ها و معاملات به طور کامل مطلع شوید.

تحلیل قیمت استلار

در صورتی که شرایط برای استلار مناسب باشد و این ارز دیجیتال همچنان در مدار صعودی حرکت کند، مقاومت اولیه برای آن همان مرز 0.1165 دلاری است. اگر Stellar بتواند این مرز قیمتی را پشت سر بگذارد، مقاومت بعدی آن مرز 0.1200 دلاری خواهد بود. اگر رشد نرخ Stellar تداوم داشته باشد، این بار برای صعود بیشتر باید محدوده 0.1250 دلاری را پشت سر بگذارد. هرگونه حرکت مثبت دیگر و تداوم صعود بالای محدوده مذکور، این ارز دیجیتال را به سمت 0.1300 دلار یا حتی محدوده 0.1320 دلاری سوق می‌دهد.

اگر نرخ Stellar به هر دلیلی و تحت هر شرایطی از محدوده کنونی عقب نشینی داشته باشد، حمایت اولیه برای این رمزارز محدوده 0.1140 دلار خواهد بود. حمایت اصلی مرز 0.1125 دلاری است. هر ضرر بیشتری قیمت این ارز دیجیتال را تا مرز 0.1100 دلاری عقب می‌کشاند.

در حال حاضر تحلیلگران و کارشناسان نسبت به تداوم صعود و رشد بیشتر نرخ این ارز دیجیتال امیدوار هستند. این احتمال نیز وجود دارد که حجم معاملات Stellar رشد چشم گیری داشته باشد.

استلار چیست و چرا به وجود آمده است؟

قیمت استلار باز هم پیشروی خواهد داشت؟

Stellar که با نام اختصاری XLM شناخته می‌شود برای پرداخت‌های بر مبنای بلاک چین کاربرد دارد. این رمزارز با اکوسیستم پرداخت جهانی عجین است و یکی از کاربردی‌ترین رمزارزها در این حوزه محسوب می‌شود. بیشتر شرکت‌هایی که در حوزه پرداخت فعالیت دارند، کارمزدهای بسیار زیادی دریافت می‌کنند اما اکنون ارز Stellar این مشکل را رفع کرده و در این حوزه به خصوص بسیار مورد توجه قرار دارد. به نظر Stellar بیشتر به کشورهای در حال توسعه توجه دارد که از زیرساخت‌های مناسبی برای پرداخت‌ها برخوردار نیستند.

شبکه Stellar از نوع شبکه‌های غیرمتمرکز از نوع همتا به همتا بوده و از سال 2014 به بازار معرفی شد. مهم‌ترین هدف این شبکه کاهش هزینه‌ها و افزایش سرعت پرداخت‌ها است. به واسطه استلار، تمامی اشخاص، موسسه‌های مالی، بانک‌ها و حتی پردازنده‌های مالی مختلف از طریق بلاکچین به یکدیگر وصل می‌شوند. در این سیستم، تمامی پول‌ها، از جمله ارزهای فیات، به ارز Stellar و پس از آن طی چند ثانیه به ارز مورد نظر تبدیل خواهند شد.

قبل از معامله استلار به این نکات توجه کنید

افرادی که مایل به معامله Stellar هستند باید ویژگی‌های ارز دیجیتال مذکور را در نظر گرفته، سپس با توجه به تحلیل و شرایط بازار این ارز دیجیتال، به خرید و فروش استلار بپردازند.

Fire 0
Face With Open Mouth 0
Star Struck 0
Rocket 0
Thumbs Down 0

برچسب ها

در رابطه با این مطلب بیشتر بخوانید:

کلاهبرداری تتر در واتساپ و اینستاگرام چیست؟+‌جلوگیری از کلاهبرداری کلاهبرداری تتر در واتساپ و اینستاگرام چیست؟+‌جلوگیری از کلاهبرداری

در دنیای امروز که رمز ارزها به‌ سرعت در حال گسترش هستند، کلاهبرداری تتر از…

تاریخ : ۱۴ فروردین ۱۴۰۴

ارز دیجیتال باب (bob) چیست؟معرفی میم کوین قورباغه BOB ارز دیجیتال باب (bob) چیست؟معرفی میم کوین قورباغه BOB

ارز دیجیتال باب (bob) ؛ قورباغه‌ ای که دنیای کریپتو را تکان داد! در دنیای…

تاریخ : ۹ فروردین ۱۴۰۴

عبارت بازیابی چیست؟Seed Phrase کلید گمشده دارایی‌ های دیجیتال شما عبارت بازیابی چیست؟Seed Phrase کلید گمشده دارایی‌ های دیجیتال شما

با افزایش استفاده از کیف پول ‌های رمزنگاری‌ شده، امنیت دارایی‌ های دیجیتال به یکی…

تاریخ : ۹ فروردین ۱۴۰۴

زیرو ایکس (ZRX) چیست؟راهنمای جامع این ارز دیجیتال زیرو ایکس (ZRX) چیست؟راهنمای جامع این ارز دیجیتال

در دنیای ارزهای دیجیتال، پلتفرم‌ های غیرمتمرکز روزبه‌روز محبوب‌ تر می‌ شوند و نیاز به…

تاریخ : ۷ فروردین ۱۴۰۴

دیپ وب چیست؟بررسی ارتباط Deep Web با ارزهای دیجیتال دیپ وب چیست؟بررسی ارتباط Deep Web با ارزهای دیجیتال

در زیر سطح این دنیای دیجیتال، لایه ‌ای عظیم و پنهان به نام دیپ وب…

تاریخ : ۵ فروردین ۱۴۰۴

ارزش بازار یا مارکت کپ چیست؟ ارزش بازار یا مارکت کپ چیست؟

در دنیای مالی و سرمایه‌ گذاری، اصطلاح "ارزش بازار" یا مارکت کپ (Market Capitalization) یکی…

تاریخ : ۲ فروردین ۱۴۰۴

طرح کلاهبرداری پانزی ارز دیجیتال طرح کلاهبرداری پانزی ارز دیجیتال

طرح کلاهبرداری پانزی یکی از رایج ‌ترین روش‌ های فریب در دنیای مالی و سرمای…

تاریخ : ۲۹ اسفند ۱۴۰۳

کیف پول کاغذی ارز دیجیتال چیست؟ کیف پول کاغذی ارز دیجیتال چیست؟

کیف پول کاغذی ارز دیجیتال (Paper Wallet)  یک روش ذخیره‌ سازی سرد (آفلاین) است که…

تاریخ : ۲۸ اسفند ۱۴۰۳

دیدگاه خود را بنویسید